El celler Bielsa Ruano comparteix vins en línia

«El celler aglutina dues de les meves grans passions i cada vi parla d'una sensació de la vida», Joaquim Bielsa, Bielsa Ruano Vins

A distància, però en bona companyia. Encara que sigui des de l'altre costat de la pantalla, els cellers s'han reinventat per seguir transmetent la seva passió pel paisatge, la natura i el territori vinícola. Els tasts online s'han convertit en un moment de desconnexió per, al seu torn, connectar amb els valors de proximitat i qualitat.

El celler Bielsa Ruano Vins ha trobat en diferents convidats la complicitat per transmetre l'essència dels seus vins als seus seguidors a les xarxes socials. «En la primera trobada va participar el saxofonista Pep Poblet, en el segon l'enòloga i sommelier Pilar Salillas, i en el tercer comptem amb la col·laboració de la botiga especialitzada de productes Agrapats i també música en directe amb la cantant Anna Chiva Tàrrega», detalla Joaquim Bielsa.

La propera cita virtual serà aquest divendres, 15 de maig a les 20 hores. «En aquesta ocasió, parlarem de vi, comunicació i Vilalba dels Arcs amb la periodista i comunicadora Patricia de Golferichs i la música en directe de @muletx i @ duna.fontanet», afirma.

I és que la música i el vi van de la mà al celler Bielsa Ruano Vins. «Cada vi parla d'una sensació de la vida. El Noi de el saxo parla de la il·lusió, Músic de carrer de la passió i el Solista, que encara està per arribar, parlarà dels somnis », assegura Joaquim Bielsa, que confessa que« el celler aglutina dos dels meus grans passions ».

Font: Diari de Tarragona

tast confinat bielsa

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation