GIENOL XV Congrés Nacional d’Investigació Enológica

31/05
2021
fins al dia 03/06/2021 
 (Murcia)

INFORMEM A TOTS ELS CONGRESSISTES LES NOVES DATES DE CELEBRACIÓ DEL CONGRÉS

31 de MAIG a el 3 de JUNY de 2021

Múrcia, ciutat mil·lenària i universitària, combina harmoniosament història, gastronomia i climatologia mediterrània que la converteix en una atractiva destinació per a qualsevol visitant. A més, a la Regió de Múrcia existeixen 3 Denominacions d'Origen (Bullas, Jumilla i Yecla) amb una gran tradició en el cultiu de la vinya i en l'elaboració de vins, que uneixen la seva tradició vitivinícola amb el de la innovació i modernització de les cellers que tenen com a clar objectiu la millora de la qualitat.

En aquestes jornades enològiques, ens proposem compartir els avenços i innovacions científiques amb investigadors de diferents regions d'Espanya, i incentivar l'interès dels joves investigadors perquè puguin continuar desenvolupant i divulgant la cultura de el vi.

Per això, és per a nosaltres un plaer convidar-vos a participar en la XV edició de el Congrés Nacional d'Investigació Enològica (GIENOL), organitzat per la Universitat de Múrcia juntament amb la col·laboració de diversos organismes, empreses i entitats. El Congrés se celebrarà els dies 31 de maig a el 3 de juny de 2021 a l'Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas de Múrcia.

Us esperem a Múrcia!

El Comitè Organitzador de el XV Congrés Nacional d'Investigació Enològica

Més informació: https://www.gienol2021.com/33122/detail/gienol-2021.html

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation