Seminari Internacional "Sòls sans per a Europa: gestió sostenible a través del coneixement i la pràctica"

01/04
2021
Dijous 01/04/2021 
 Setubal (Portugal)

AJORNAT A LA PRIMAVERA DEL 2021 A CAUSA DE LA COVI-19

-------------

Els dies 7 i 8 d'octubre d'octubre de 2020, la Comissió Europea i el punt de servei de l'EIP-AGRI organitzen a Setubal ( Portugal) el seminari "Sòls sans per a Europa: gestió sostenible a través del coneixement i la pràctica"

En aquest seminari, agricultors, assessors, investigadors i altres entitats implicats en grups operatius, projectes de recerca Horizon 2020 i altres projectes innovadors relacionats amb el sòl, tindran l'oportunitat de compartir els seus resultats i experiències per a possibles col·laboracions futures pel manteniment de la salut dels sòls. El debat es basarà en treballs duts a terme via la xarxa EIP-AGRI, com ara els Focus Groups i resultats d'altres seminaris.

Es convidarà als participants a debatre obre reptes i bones pràctiques innovadores per aturar la degradació del sòl i millorar la salut d'aquest.

La gestió sostenible del sòl és molt important per a tots els països europeus. El seminari donarà a conèixer les diferents iniciatives de la UE per mantenir i millorar la salut dels sòls. D'altra banda, els seus resultats contribuiran a l'agenda de recerca del programa marc d'investigació i innovació Horizon Europe, identificant les llacunes de coneixement i proposant accions de recerca i de no recerca per a l'àrea de la missió Horizon Europe Soil health and food .

https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en/event/eip-agri-seminar-healthy-soils-europe-sustainable

El període per sol·licitar participar-hi està obert fins al 14 de maig (inclòs):

https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en/content/online-application-form-eip-agri-seminar-healthy

En cas que sigui necessari, les persones seleccionades per assistir podran sol·licitar a la Comissió Europea que cobreixi les seves despeses de desplaçament i allotjament.

S'encoratja especialment a participar a persones agricultores, silvicultores, organitzacions d'agricultors, assessors agraris, investigadors, grups operatius EIP-AGRI, pimes, universitats, organitzacions de recerca i tecnologia, xarxes rurals i qualsevol persona que estigui treballant en solucions per millorar la salut dels sòls a tota Europa.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation