Nota informativa del Ministeri sobre el permís retribuït per la lluita contra la Covid-19

En la suspensió de les activitats no essencials, que regula la llei del Reial Decret, no s'aplicarà el permís retribuït a l'elaboració de begudes i activitats connexes

L'aprovació de la suspensió de les activitats no essencials durant dues setmanes a partir d'avui dilluns 30 de març, amb l'objectiu de frenar la propagació del coronavirus, no inclou l'elaboració de begudes i activitats connexes.

Les empreses hauran de facilitar als seus treballadors una autorització signada , en la que s'indiqui el caràcter del servei essencial del seu lloc de treball, perquè hi puguin accedir en el cas que sigui requerit per les autoritats de seguretat.

Afegim adjunt el document PDF del BOE 87 , per a poder fer totes les consultes pertinents i el model d'autorització per desplaçament.

coronavirus

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation