En marxa un nou cicle de vídeos de la DO Catalunya amb consells pràctics sobre vi

La DO Catalunya se suma al moviment digital propiciat per la situació actual i ofereix als usuaris continguts digitals didàctics i d'entreteniment.

La irrupció del COVID-19 i les mesures de confinament general han posat a prova l'enginy de tots els sectors, inclòs el del vi, que ha trobat en el món digital una eina eficaç per acompanyar als consumidors.

És el cas de la DO Catalunya, que des de fa una setmana ha posat en marxa un cicle de vídeos amb consells pràctics sobre el vi que tots podem posar en pràctica a casa. Es tracta de vídeos curts, clips de no més de 20 segons que ens expliquen des de “Com guardar el vi a casa ”, fins a la funció del decantador o la temperatura idònia de servei del vi .

Aquests consells pràctics es comparteixen a les xarxes socials de la DOCat amb el hashtag #docatwinetips , però també es poden consultar tots a la secció creada al web de la DO .

Recordem que la DO Catalunya va anunciar ja la suspensió temporal dels tastos previstos per a les properes setmanes, i se suma a la campanya #joemquedoacasa per fer front al contagi, en aquest cas, oferint entreteniment digital en forma de #docatwinetips.

docat wine tips

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation