Curs de UC Davis: Wine Tasting - Sensory Techniques for Wine Analysis

Creat per UC Davis Formació Continuada i Professional i allotjat a Coursera

Aquest curs en línia consta de conferències de vídeo pre-enregistrades, assignatures classificades automàticament i revisades per iguals i fòrums de discussió de la comunitat. Aquest curs té un ritme propi i està dissenyat per ensenyar-vos una nova habilitat en fins a 4-6 setmanes.

Arrelada a les cultures antigues ja des del 6.000 aC, el vi ha format part de l'experiència humana. Avui, l'augment de l'interès mundial pel vi i les seves complexitats i varietats ha creat un mercat internacional de 304 mil milions de dòlars anuals. Per als aprenents que s'inicien en l'estudi del vi, aquest curs autònom us ajudarà a fer els primers passos per comprendre el procés fisiològic de la degustació de vins. El primer mòdul explorarà els tipus de vins i us ajudarà a establir el vostre propi tast. També començareu a crear un vocabulari sensorial. Al mòdul 2 revisareu els tipus de vins clàssics del món i configurareu vols de vins específics. Més endavant examinarem les diferents falles i defectes que poden aparèixer al vi, així com tècniques per a problemes de tacat. A la setmana quatre, ens endinsarem en el complex món del maridatge de vins i menjars i els seus "set pecats mortals". El curs culminarà amb un projecte de revisió entre iguals en què aplicaràs els coneixements i les tècniques sensorials que has desenvolupat al llarg del curs per valorar un vi específic.

Notes de secció

Les inscripcions s'accepten de forma continuada. Completa el curs al teu ritme. Per obtenir més informació sobre els cursos en línia de Coursera, incloses les polítiques d'inscripció i requisits tècnics, visiteu coursera.org/about/terms .

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation