Descompte especial pels membres de l’ACE-CEEC en la compra de la Bullipedia o Sapiens del Vi

Aconsegueix l'enciclopèdia de la restauració gastronòmica

Us informem que hem arribat a un acord per disposar d'un descompte especial del 5 % pels associats / col.legiats per a l'adquisició dels llibres

Per poder gaudir del descompte, haureu de fer la compra a través de www.elbullistore.com i posar el codi de descompte que us facilitarem als que contacteu amb l'associació.

Es tracta de 6 volums a l'estil d'una enciclopèdia, on es replanteja tot el coneixement actual sobre el vi actualitzat:

  • Contextualització i viticultura, replantejament del status quo del vi com producte elaborat, analitzant els factors de qualitat del vi.
  • Enologia i classificacions, presenta tots els paràmetres que permeten qualificar un vi i ofereix una visió de les noves tendències de vinificació.
  • L'experiència de degustar vi, analitza la reacció del cos, la ment i l'esperit davant una copa de vi.
  • El vi en el restaurant gastronòmic, ofereix el coneixement que permet gestionar el vi en un restaurant.
  • Del origen a les conseqüències, veurem l'evolució del vi a traves de les èpoques històriques.
  • El planeta vi, es un mirada a les regions vitícoles mes destacades, a traves del raïm, condicions geoclimatiques, practiques enològiques, elaboradors i legislació.

El sistema de treball es el que fa servir elBullifoundation per indagar en tot. La metodologia sapiens es basa en la compressió profunda del objecte d'estudi com eina de reflexió sobre el coneixement. El equip de redacció treballa 4 hores al dia, les primeres dos documentant-se i investigant i les dos restants escrivint.

Es va començar el 2017 amb una convocatòria a traves de Vila Viniteca, per tal de seleccionar un equip de persones coneixedores del mon del vi. S'ha seleccionat al sumiller Bruno Tannino, el científic Ruben Lopez que compossen el equip de redacció junt amb el sumiller Ferran Centelles. Després hi ha el equip de curadors (revisen els continguts), Pedro Ballesteros MW, Antonio Palacios, enòleg y en Fernandez Martinez de Toda, catedràtic en viticultura, i altres.

bullipedia del vi

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation