Enòlegs recents graduats subvencionats pel CEEC i L’ACE

A partir del juny del 2020 podran gaudir d'una subvenció

Es podran col·legiar al CEEC-ACE acollint-se a la subvenció que s'ofereix els enòlegs graduats a partir del juny del 2020 amb els requisits següents:

Tots aquells enòlegs que a finals del mes de juny hagin superat totes les assignatures de la carrera i estiguin en disposició d'obtenir el títol de Grau en enologia.

A partir del mes de juny tindran 2 anys subvencionats (matricula i quota anual). Amb el ben entès de que si fan la sol·licitud d‘ingrés al cap d'un any d'haver aprovat la carrera només disposaran d' un any de subvenció.

El CEEC-ACE ofereix una subvenció a cost 0 per la totalitat de la matrícula i de la quota anual, tanmateix els interessats hauran d'omplir el formulari d'inscripció amb totes les seves dades com qualsevol altre sol·licitud d'ingrés (enllaç del formulari).

Recordar que la quota SENSE SUBVENCIÓ, és de 150 Euros anual i es realitza en dos pagaments semestrals, al gener i al juliol, i inclou la quota de l'Associació Catalana d'Enòlegs. La matrícula, per la inscripció per primer cop al CEEC és de 50 €.

Així mateix, us informem que, el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya disposa pels seus col·legiats, d'una assegurança de Responsabilitat Civil Professional, la pòlissa és GRATUÏTA pels col·legiats, i es subscriu en el moment de passar a ser membres de ple dret d el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya. L'import anual de la mateixa queda inclosa en la quota anual, i protegeix als membres mentre estiguin i romanguin col·legiats.

Si decideix incriure's acceptant aquesta promoció automaticament al tercer any es girarà la primera fracció de la quota col-legial anual durant la primera quinzena del mes de juliol. Per tal d'assegurar un procediment sense incidències, el Col·legi demana mantenir actualitzat el número del compte corrent al qual voleu rebre la domiciliació bancària.

No esperis més i col.legiat al CEEC-ACE, a través d'aquest formulari, i gaudeix de tots els avantatges!

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation