T’expliquem els detalls de la celebració de les assemblees generals de l’ACE i el CEEC

L'acte va tenir lloc el dia 8 de febrer a la Cooperativa Vinícola de Sarral, on es van aprovar els resultats de l'exercici 2019, la memòria d'activitats, el pressupost i el programa d'actuació per al 2020, entre altres.

Assemblees 2020 1

Un any més els enòlegs s'han reunit per celebrar l'Assemblea General Ordinària del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l'AssembleaGeneral Ordinària i Extraordinària de l'Associació Catalana d'Enòlegs aquest any l'acte va tenir lloc a la Cooperativa Vinícola Sarral el passat dissabte 8 de febrer a les 9.30 h en primera i a les 10.00 h en segona convocatòria.

Com cada any, es va lliurar als assistents un dossier amb tot el conjunt d'activitats, altes i baixes, tresoreria, etc. En definitiva, les operacions del funcionament habitual de l'any.

Xènia Bonet, secretària de l'ACE després de donar la benvinguda als assistents va passar a l'aprovació de l'acta de l'assemblea anterior i informar dela gestió i del moviment d'associats.
A continuació, les diferents comissions van parlar de les respectives activitats, Josep Anton Llaquet va parlar del Congrés i la Nit de l'Enologia.Jaume Estruch de la revista, la Xènia Bonet delTaller de Tast i Jaume Àrboles, tresorer de l'ACE i del CEEC va presentar l'estat de comptes amb el tancament de 2019 i el pressupost de 2020.

Assemblees 2020 13


Carles Playà, director d'operacions es va centrar a explicar alguns detalls dels diferents actes que organitza l'ACE-CEEC i finalment en Joan Miquel Canals, president de l'ACE i degà del CEEC, va explicar les fites aconseguides durant el 2019, i les previstes per al 2020.


Per últim va tenir lloc l'elecció de la nova Junta Directiva de l'ACE. Com es sabut cada dos anys, cal renovar la meitat de la junta de l'ACE. Es va proclamar com a definitiva la candidatura única presentada. Dels membres que han sortit elegits, alguns repetien i d'altres s'han presentat per primera vegada.

Assemblees 2020 12


La composició de la nova Junta Directiva de l'ACE és la següent:

 • President: Joan Miquel Canals Bosch
 • Vicepresident primer: Josep Anton Llaquet Isart
 • Vicepresident segon: Òscar Llombart Gispert
 • Vicepresident tercer: Gerard Llauradó Iborra
 • Secretària: Xènia Bonet Batet
 • Tresorera: Núria Vilalta Moros
 • Vicetresorera: Maria Cerdà Vericat
 • Vocal: Anna Sardà Fernández
 • Vocal: Josep Mitjans Buxens
 • Vocal: Magda Anton Granell
 • Vocal: Jaume Notó Aparicio
 • Vocal suplent: Jaume Estruch Peret
 • Vocal suplent: Enric Gil Tabios
 • Vocal suplent: Carles PlayàMaset

Finalment, el president - degà va agrair als membres de les Juntes Directives tant del CEEC com de l'ACE pel seu saber fer i la seva bona voluntat durant aquests anys i va remarcar la importància de la participació dels associats en les activitats que s'organitzen. Així com, va agrair a la direcció de la Cooperativa Agrícola de Sarral la seva bona predisposició pel bon funcionament de l'acte, especialment al company i enòleg Miquel Cantó, al gerent Sr. Joan Torné i al seu President el Sr. Santi Albaigés.


Un cop finalitzada la part de treball, els amfitrions d'aquest any, La Cooperativa Vinícola de Sarral -Caves Portell-, van oferir una visita per les seves instal·lacions. On vam poder viatjar a l'època modernista, amb una de les catedrals del vi, el primer celler de 1914 construït per l'arquitecte Pere Domenech i Roure, fill de Lluís Domenech i Muntaner. Tot seguit, vam continuar amb el celler d'elaboració de mostos. Finalment ens vam desplaçar al nou celler per fer l'elaboració i criança del cava amb la tecnologia més avançada i actual. Després del passeig i les explicacions ens esperava un tast dels seus productes i aperitiu per concloure l'acte de la forma més idònia possible.

Agraïm als assistents a l'assemblea la seva participació i a la Cooperativa Vinícola de Sarral per l'acolliment del col·lectiu, la possibilitat de realitzar les assemblees, la visita i el tast. En definitiva, una jornada anual que clou amb èxit. Fins a l'any que ve!

Assemblees 2020 9

Assemblees 2020 7

Assemblees 2020 8

Assemblees 2020 5

Assemblees 2020 6

Assemblees 2020 4

Assemblees 2020 3

Assemblees 2020 2

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation