Els deu cellers CORPINNAT, junts en la primera Barcelona Wine Week

CORPINNAT fa balanç de la seva primera assitència a la BWW

Els deu cellers que avui integren la marca col·lectiva de la UE CORPINNAT -Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí i Can Descregut- han participat junts en la primera edició de la Barcelona Wine Week-BWW que s'ha celebrat a Fira de Barcelona els dies 3, 4 i 5 de febrer.

L'espai CORPINNAT que comparteen tots els cellers es trobava al pavelló 8 de la fira, entre els carrers E i F. Durant els tres dies de la mostra, l'espai CORPINNAT va ser un dels més concorreguts de la fira. Desenes de professionals del sector vitivinícola (distribuïdors, importadors, restauradors, prescriptors, periodistes, etc...) es van apropar als stands de CORPINNAT per conèixer amb mes detall els valors de la nostra marca i tastar els nostres vins escumosos de qualitat. La comitiva oficial que dilluns va inagurar la fira i que estava encapçalada per la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, i el president de la Barcelona Wine Week, Javier Pagés, també van visitar l'espai CORPINNAT i van ser rebuts pels propietaris dels deu cellers adherits, amb qui van compartir una copa i van fer un brindis.

La primera edició Barcelona Wine Week ha aplegat més 500 cellers representatius de totes les denominacions d'origen. Segons dades oficials dels organitzadors, la mostra ha aplegat més de 15.000 visitants i CORPINNAT hem tingut l'ocasió de participar-hi com a marca col·lectiva de la UE cosa que ens fa sentir molt orgullosos. Esperem veure'ns en la pròxima edició, que possiblement sigui l'any que ve. Nosaltres segur que hi serem i esperem ser més. Gràcies a tots els que ens heu visitat i, sobretot, a tots els equips dels deu cellers que ho han fet possible.

corpinnat bww 2020

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation