El coordinador científic de FIVIN, Dr. Ramón Estruch explica els beneficis d’un consum moderat de vi als participants del Executive Màster en Di

El Dr. Ramón Estruch, Coordinador Científic de FIVIN va fer una xerrada sobre els aspectes beneficiosos del consum moderat de vi davant els participants del EMDOS (Executive Màster en Direcció d'Organitzacions Sanitàries) de ESADE.

Amb aquesta acció, FIVIN pretén facilitar una major informació sobre els aspectes beneficiosos del consum moderat de vi. Recordem que el vi és el responsable del 25% dels efectes d'una alimentació sana i saludable. Els bons hàbits alimentaris puguin reduir el risc de sofrir malalties greus com un infart de miocardi, un accident vascular cerebral, una diabetis o fins i tot una demència.

Després de la conferència, els assistents van participar en un tast de tres vins del celler Família Torres. El sommelier, Sergi Castro va dirigir un tast en la qual es van explicar les particularitats dels vins. En aquesta ocasió es van catar els vins Sons de Prades (D.O Conca de Barberà), Purgatori (D.O Costers del Segre) i Mas La Plana (D.O Penedès).

xerrada fivin

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation