L’ACE entrega el premi del concurs de dibuix de la Nadala 2019

Ahir es va entregar el premi del Concurs de dibuixos de nadales que es va fer el passat mes de desembre a l'Escola S. Domenech.

El dibuix que enguany va servir per felicitar les festes de Nadal als associats i col·legiats, fou l'escollit entre els presentats pels alumnes de P5, 1r i 2n de primària de l'Escola Sant Domenech de La Ràpita, sent la guanyadora una alumna de P5. L'Escola va ser escollida per fer el concurs de nadales que cada any fa l'ACE-CEEC, per tal de felicitat el Nadal.

Hi va haver dos finalistes i la guanyadora va ser una nena de P5. Els nens van ser obsequiats amb llibres on la temàtica gira al voltant de la vinya i la verema.

entrega premi concurs nadales 2019


L'entrega de premis es va dur a terme ahir dilluns 27 de gener, a la mateixa escola i va anar a càrrec de Xènia Bonet i Joan Miquel Canals, president de l'ACE-CEEC. En presència dels alumnes dels quatre cursos esmentats, dels mestres i la directora del centre. A ells volem agrair la seva col·laboració per poder fer un esdeveniment tan entranyable.

Des d'aquí volem agrair a l'Escola Sant Domènech de La Ràpita, equip docent i alumnes la seva col·laboració.

imatge nadala guanyadora 2019

El dibuix ha estat escollit entre els realitzats pels alumnes

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation