Joan Miquel Canals, president-degà de l’ACE-CEEC, va assistir al COMUVICAT per parlar de “Comunicació, Enologia i Canvi Climàtic”

Aquest dilluns 21 i dimarts 22 es va celebrar a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona la II Conferència Catalana de la Comunicació del Vi.

Aquesta conferència és un punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, blocaires, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments. Totes aquelles persones que d'alguna manera exerceixen la tasca de comunicar el Vi Català.

L'objectiu és el de millorar i parlar de la comunicació del vi català en general, però amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO.

Dos dies replets de conferències, taules rodones i tastos. On en Joan Miquel Canals Bosch , president-degà de l'ACE-CEEC, va assistir per a fer una ponència en una taula on el tema va girar al voltant de la “Comunicació, Enologia i Canvi Climàtic”, juntament amb Mireia Torres, directora d'Innovació i Coneixement de Família Torres. Robert Savé, investigador i coordinador de Vitivinicultura de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA); i professor d'Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

comuvicat 2020

En unes de les seves intervencions Joan miquel Canals, va aprofitar per exposar la seva visió sobre la comunicació d'aquest canvi climàtic que ja és més que evident, “Com comunicar aquest canvi climàtic, aquesta desgràcia que ens està passant? Els cellers ho estan comunicant o la comunicació ha girat cap a la naturalitat de terra i la vinya i, poc cap a l'emergència”.

joan miquel canals comuvicat 2020

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation