Enguany, fruit de la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní amb CEEC-ACE podrem gaudir de les instal·lacions del centre d'interpretació del cava a la Fassina de Can Guineu. Agraïm el detall i la bona predisposició de Joan Capellades i tot el seu equip. Com altres anys en aquesta xerrada de verema parlarem una mica de tot el procés, de com ha anat la collita, els vins que n'han sortit, les seves característiques, les seves dificultats en fermentacions, en malolàctiques, clarificacions, estabilitats proteiques i/o tartàriques. Per enriquir el diàleg com ja vam fer l'any passat seguirem l'ordre següent: Primer hi haurà una exposició de com ha anat en general la verema a tot Catalunya de la mà dels associats tècnics de l'INCAVI.( Lluís Giralt, Joan Reyes, i Enric Bartra)
En acabar la trobada farem un refrigeri.
Per acompanyar-lo hem pensat degustar un dels caves Un cop acabada la verema a les nostres vinyes i denominacions, us informem que com cada any, el proper dia 23 de gener realitzarem la xerrada “Com ha anat la Verema”, on es farà una valoració general de la verema i un canvi d'impressions a nivell tècnic de la producció, maduració, malalties, recomanacions tècniques, quina de les varietats s'ha comportat millor, si hi ha hagut incidències majors durant la verema, aspectes a tenir en compte, etc. La xerrada estarà introduïda per un tècnic de l'INCAVI que ens donarà una visió global de les diferents DO's i després anirem parlant de cada una de les zones amb els diferents enòlegs de cada D.O. L'activitat és gratuïta, (per associats/col.legiats de l' ACE-CEEC) però cal inscriure's a través d'aquest formulari (fer clic aquí) o trucant al 93 891 25 50 o enviant un correu a www.enolegs.cat . Les places es limiten a l'aforament de la sala. |