L’ACE organitza una xerrada per valorar a nivell tècnic de la verema 2019

Xerrada “Com ha anat la Verema”

Data: 23 de gener de 2020

Hora: 18:00 hores

Lloc: La Fasina de Sant Sadurní d'Anoia. Carrer de l'Hospital Nº 23

Un cop acabada la verema a les nostres vinyes i denominacions, us informem que com cada any, el proper dia 22 de gener realitzarem la xerrada “Com ha anat la Verema”, on es farà una valoració general de la verema i un canvi d'impressions a nivell tècnic de la producció, maduració, malalties, recomanacions tècniques, quina de les varietats s'ha comportat millor, si hi ha hagut incidències majors durant la verema, aspectes a tenir en compte, etc. La xerrada estarà introduïda per un tècnic de l'INCAVI que ens donarà una visió global de les diferents DO's i després anirem parlant de cada una de les zones amb els diferents enòlegs de cada D.O.

L'activitat és gratuïta, (per associats/col.legiats de l' ACE-CEEC) però cal inscriure's a través d'aquest formulari (fer clic aquí) o trucant al 93 891 25 50 o enviant un correu a www.enolegs.cat . Les places es limiten a l'aforament de la sala.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation