La DO Terra Alta present a Madrid Fusión

La Denominació d'Origen Terra Alta serà present a l'edició d'enguany del congrés gastronòmic Madrid Fusión , que se celebra del 13 al 15 de gener a IFEMA (Feria de Madrid). La DO torna així al congrés internacional madrileny després d'haver participat per primera vegada l'any 2015 maridant les ostres del Delta de l'Ebre en un tast guiat.

Enguany, i gràcies a Reale Seguros , principal patrocinador de Madrid Fusión i col·laborador de la DO Terra Alta, la participació de la DO serà més ambiciosa , amb l'objectiu de fer promoció de la marca al llarg dels tres dies que dura el congrés. L'estand de la DO Terra Alta estarà situat al Reale Street Market , ubicat al pavelló 14.1, des d'on es farà promoció no només de la marca conjunta, sinó també dels vins que s'emparen sota aquest segell de la mà dels 13 vins guanyadors a la darrera edició del Concurs de Vins amb DO Terra Alta de la Festa del Vi.

A més de poder tastar els vins, els assistents que s'apropin fins a l'estand podran conèixer de primera mà la Ruta del Vi de la Terra Alta , projecte que va veure la llum fa tot just un any i que ha suposat un important pas endavant en la promoció de l'oferta enoturística de la zona des d'un punt de vista global i conjunt, involucrant a tots els actors que intervenen, des dels cellers fins a restaurants, associacions culturals, empreses d'allotjament o d'altres que ofereixen serveis turístics.

Terra alta madrid fusión

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation