L’Associació Catalana d’Enòlegs renovarà la meitat de la Junta Directiva

Una candidatura opta a la renovació de la meitat de la junta directiva de l'Associació Catalana d'Enòlegs. Els associats estan convocats a l'Assemblea General Ordinària que es celebrarà el dia 8 de febrer a les 9:30 h en primera i a les 10:00 h en segona convocatòria a la Coop. Vinícola Sarral, per a procedir a la proclamació com a candidats pel càrrec al qual s'han presentat.

La candidatura presentada per la meitat de la Junta Directiva està composada per:

Càrrec Membre

Vicepresident 1r Josep A. Llaquet Isart

Vicepresident 2n Òscar Llombart Gispert

Tresorera Núria Vilalta Moros

Vocal Magda Anton Granell

Vocal Jaume Notó Aparicio

Vocal suplent Enric Gil Tabios

Vocal Anna Sardà Fernández (*)

Vicetresorera Maria Cerdà Vericat (**)

(*) El càrrec de vocal no tocaria renovar, però serà ocupat per la Sra. Anna Sardà Fernández, substituint al Sr. Òscar Llombart, que ocuparà el càrrec de Vicepresident 2n.

(**) El càrrec de Vicetresorera no tocaria renovar, però serà ocupat per la Sra. Maria Cerdà Vericat, substituint a la Sra. Núria Vilalta, que ocuparà el càrrec de Tresorera.

Per facilitar la bona organització, cal que confirmeu la vostra assistència telefonant o enviant un correu electrònic a la seu de l'ACE abans del dia 6 de febrer.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation