Núm 110 2S2019

Número 110

2n semestre 2019

Seguretat en els vins de baixa intervenció

EDITORIAL

El vi que no ens rescatarà

Jaume Estruch

DOSSIER

Seguretat alimentària en els vins de baixa intervenció

Montserrat Riu Aumatell

ARTICLES

Micotoxines i vins ecològics

Ester Piqué Benages i Jesús Gómez Catalán

Sofre, seguretat alimentària i vins ecològics

Alba Martín-García, Montserrat Riu-Aumatell, Susana Buxaderas i Elvira López-Tamames

Contingut de coure en sòls de vinya ecològics en denominacions d'origen catalanes

Lluís Giralt Vidal, Elisabet Perna Armengol, Carme Masqué Tell, Jordi Carbonell Galimany, Josep Valiente Masdeu, Ester Calaf Vidales, Lorea Fernández de Larrinoa Arriola, Lluís Serra Antolí i Xoan Elorduy Vidal

CRÒNICA

Èxit de la Fira dels Patrocinadors 2019 de CEEC-ACE

Redacció

NOTÍCIES

Actualitat CEEC-ACE

Àngel, et trobarem a faltar

Tribuna

Montserrat Bas, membre de l'ACE, degana del CETAFC

Premis Vinari 2019

Novetats firals: Barcelona Wine Week

Taps de suro amb petjada de carboni negativa

Technology Innovation Award SIMEI 2019

La vitivinicultura sostenible als Premis OIV 2019

portada_ACE110

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation