Jornada tècnica. LEAN per a la millora de la productivitat en línies d’envasat de vi i cava

29/01
2020
Dimecres 29/01/2020 
 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

L'Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech i l'Escola Agrària de l'Empordà us proposen una nova jornada en el sector de la indústria alimentària.

Les màquines d'envasat són comunes en la indústria alimentària. La necessitat de sèries curtes obliga a gestionar molt bé els canvis de sèrie i a tenir un mètode de càlcul de la productivitat que no depengui del mix ni dels diferents productes que s'envasin a les línies.

Saber identificar els tallers de millora LEAN a realitzar per millorar la disponibilitat i el rendiment de les línies d'envasat esdevé clau en la millora global de la productivitat de l'empresa.

Lloc: Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech Barri d'Espiells s/n 08770 - SANT SADURNÍ D'ANOIA

Inscripcions: La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament a través de l'enllaç: https://forms.gle/pkAtF5sVwmuGsEWx9 Places limitades

Més informació al document PDF adjunt

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation