Convocatòria Assemblea General Ordinària del CEEC i Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la l’ACE

Dissabte, 8 de febrer de 2020 a la COOP. VINÍCOLA SARRAL

El president-degà, per acord de la Junta, convoca l'Assemblea General Ordinària del Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l' Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l'Associació Catalana d'Enòlegs, i informa que les Assemblees es celebraran el dia 8 de febrer de 2020, a les 9:30 h en primera i a les 10:00 h en segona convocatòria a la Coop. Vinícola Sarral, (Avgda. de la Conca, 33 - Sarral, Tarragona).

Cooperativa Vinícola de Sarral

Serviran per aprovar els resultats de l'exercici 2019, la memòria d'activitats, el pressupost del 2020, i el programa d'actuació per al 2020, entre altres temes.

Nota: tota la documentació referida al contingut d'aquestes assemblees està a disposició dels associats/col·legiats prèvia validació amb el vostre nom d'usuari i contrasenya a la part privada de la web www.enolegs.cat

Es prega confirmació d'assistència.

Ubicació: Cooperativa Vinícola de Sarral

ubicació coop sarral

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation