Ens ha deixat el company Àngel Garcia Petit, enòleg i membre de l’ACE-CEEC

El nostre company Àngel ens va deixar ahir dia 6 de desembre. La sala de vetlla s'obrirà al Tanatori de Sancho d'Àvila aquest diumenge a partir de les 13.30 h i dilluns a les 11.25 h es farà una cerimònia de comiat al tanatori mateix.

Àngel Garcia Petit

L'Àngel era una bella persona i un gran company, apassionat del vi i de la seva professió. L'Associació Catalana d'Enòlegs vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tota la família d'enòlegs. Et trobarem a faltar. DEP.


L'Àngel Garcia Petit va rebre el premi de la Nit de l'Enologia 2015, que es va celebrar a pinell de Brai, en la categoria periodística que distingeix la labor dels mitjans de comunicació per la seva labor en la difusió i promoció del vi català (als portals com "Cupatges", "vadevi.cat", revistes com "Cuina", o com a professor de sommeliers.

Sr. Garcia rebent el guardó


L'enòleg Àngel Garcia Petit ha mort aquest divendres 6 de desembre als 65 anys després d'una malaltia pulmonar que l'ha afectat aquests últims mesos.

Llicenciat en enologia i farmàcia, Garcia Petit ha exercit com a enòleg a diferents cellers, però en els darrers temps s'havia dedicat especialment a la docència i a la comunicació, a l'escola de sommelieria Sant Ignasi i amb Vi Emocions

També és autor de llibre com '100 coses que cal saber dels vins' i el més recent 'La volta a Catalunya en 50 vins' en el que a més de vins parlava de propostes enoturístiques tal com explicava en aquesta entrevisa a Vadevi.

Més informació a VADEVI.CAT

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation