La vilafranquina Montserrat Bas, membre de l’ACE, primera dona a presidir el CETAFC

Per primera vegada, una dona presideix el col·legi professional d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya. El passat dia 21 es va nomenar la vilafranquina Montserrat Bas, membre de l'ACE, com a presidenta d'aquesta entitat.

Montserrat Bas està fortament vinculada al Penedès. El despatx professional des d'on dona servei a múltiples empreses vinculades al sector agrari i del vi arreu de l'estat està ubicat a Vilafranca. La seva activitat professional es va iniciar fa 20 anys, primer com a treballadora en diversos cellers i sindicats agraris i posteriorment com a enginyera dins la seva pròpia empresa, Tècnics Assessors Agroindustrials. Compta amb molta experiència al món col·legial i professional. A l'actualitat, a més de ser l'actual Degana, és tresorera del Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas.

Amb aquest nomenament, es consolida una nova etapa al col·legi marcada per la renovació, que ja es va iniciar durant la seva etapa de presidència a la demarcació de Barcelona. Un equip de professionals de l'enginyeria marcadament jove, amb un profund coneixement intern del funcionament del Col·legi i amb experiència qualificada en la seva gestió. Cal remarcar que l'equip de govern està format de manera paritària. La junta de govern està formada per Montserrat Bas, degana; Albert Admetlla, vicedegà; Gisela Andres, secretària i Gabriel Perés, tresorer.

Montserrat Bas és Enginyera Tècnica Agrícola, d'Indústries Agràries i Alimentàries, Màster en prevenció de riscos laborals, a més de cursar el grau en Ciències Ambientals. La seva empresa, Tècnics Assessors Agroindustrials, és una oficina tècnica especialitzada en l'assessorament agrari i agroalimentari a Vilafranca.

Podeu llegir l'article original al Magazín del Penedès, El Cargol.

Montserrat Bas

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation