L’ACE-CEEC assisteix a La Nit dels Sommeliers 2019

En Josep Anton Llaquet va assistir a l'acte en representació de l'ACE-CEEC. On volem destacar els enòlegs guanyadors membres de l'ACE-CEEC:
  • Joan Asens del Celler Orto - Premi al Millor Enòleg
  • Carme Casacuberta de Vinyes d'Olivardots - Premi al Millor Celler

Aquest 18 de novembre del 2019, a les 20,30 hrs de la nit, es va celebrar el sopar de la nit dels sommeliers al Hotel Casa Fuster. Es un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat de Barcelona (1908 – 1911), de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Com cada any, coincidint amb el concurs Millor Sommelier de Catalunya, l'Associació Catalana de Sommelier va aprofitar per organitzar el Sopar dels Sommeliers que reconeix els professionals del món del vi que han excel·lit durant el 2019.

El menú gastronòmic ha estat creació del xef Marc Ribas, que va inaugurar el 14 de Maig el seu restaurant Panot a la primera planta de l'edifici, amb un concepte basat en l'alta cuina burgesa tradicional catalana i inspirada en l'època modernista. Menú de sis plats mes dos postres, que va fer allargar fins la 1 de la matinada la trobada.

Hi varen assistir unes 150 persones i ens va acompanyar entre altres personalitats destacades la excel·lentíssima Consellera d'Agricultura en Teresa Jorda.

Es va rebre al assistents amb unshowroom de vins de les denominacions d'origen i altres elaboracions de la província de Barcelona.

En finalitzar el sopar, es va fer públic el nom del Millor Sommelier 2019, que va recaure en:

Audrey Doré, la millor Sommelier de Catalunya 2019. Audrey Doré, nascuda a la Bretanya, del restaurant El Celler de Can Roca (Girona), ja va ser la millor sommelier de Catalunya al 2017, nascuda el 1980, va serla primera dona que guanyà el concurs en tota la seva història i ara tornarà a representar a Catalunya en el certamen de Millor Sommelier d'Espanya.

En 2on lloc, va quedar Anna Casabona

I en 3er lloc, en Ton Colet

I es varen lliurar els premis:

- Al millor enòleg, en Joan Asens d'Orto Vins

- Al millor Celler, Vinyes Olivardots del Emporda

- Al millor comunicador, Sapiens del vinoBullipedia

- A la millor iniciativa solidaria, Ampans

- A la millor trajectòria, en Ignasi Torralba

- A la millor trajectòria del mon del vi, i soci d'honor, en Manel Tirvio Sales

També es varen entregar els diplomes als membres de l'Associació Catalana de Sommeliers que compleixen 10 anys com a socis.

Es va tancar l'acte amb les paraules de la Consellera d'Agricultura.

nit dels sommeliers 3

nit dels sommeliers 2

nit dels sommeliers 1

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation