La Fundació Família Torres celebra la sisena jornada solidària destinada a La Marató de TV3

El celler penedesenc obre les portes el dissabte 30 de novembre i ofereix degustacions de vins, maridatges i activitats per a tots els públics

La Fundació Família Torres celebra el dissabte, 30 de novembre, la sisena jornada solidària en benefici de La Marató de TV3. Les activitats tindran lloc des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda al centre de visites de Família Torres a Pacs del Penedès, i consistiran en tastos i maridatges, activitats infantils i actuacions musicals, castelleres i de falcons. Com a novetat, els assistents podran elaborar el seu propi vi a partir de diferents varietats cultivades a la finca de Jean Leon, a més de degustar, un any més, maridatges de formatges, ibèrics o sushi, o participar en un blind tapes , un taller on experimentar amb els gustos i sensacions amb els ulls tapats.

Seran els Xicots i els Falcons de Vilafranca els que donaran el tret de sortida a aquesta jornada solidària, seguit d'una actuació del Country Social Club Vilafranca. També se celebrarà un dinar popular i una xocolatada, així com diferents activitats infantils perquè els més petits descobreixin i entenguin el món de la vinya, sense oblidar l'oportunitat de passejar entre vinyes damunt d'un patinet elèctric.

La música anirà a càrrec de la banda de l'Escola de Música Municipal M. Dolors Calvet, del Grup Swing Vilafranca i del grup infantil Rovell d'Ou. La jornada finalitzarà amb un sorteig de cloenda amb molts premis en joc.

Tot i poder accedir al recinte de forma gratuïta, es recomana reservar plaça amb antelació per participar a les activitats dirigides, que costen entre 3 i 20 euros, a través del web https://fundacionfamiliatorres.org/ca/ . La celebració d'aquesta jornada solidària, sota el lema “Implica't amb la Marató”, és possible gràcies a la col·laboració de més de 50 empreses i entitats de la comarca i la participació d'una trentena de voluntaris. Tots els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries.

L'anterior edició Implica't amb la Marató de la Fundació Família Torres va reunir a més de 500 persones i va destinar un total de 10.300 euros a la investigació del càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

fundació família torres

Implica't amb la Marató. Jornada solidària a Família Torres

Dia: Dissabte 30 de novembre

Horari: 11h a 18h

Lloc: Centre de Visites Família Torres (Finca el Maset s/n. Pacs del Penedès)

Preus: degustacions a 6 euros i activitats de 3 a 20 euros

https://fundacionfamiliatorres.org/ca/

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation