2a edició del Curs de Pèrit Expert

L'ACE-CEEC està organitzant la segona edició del Curs de Pèrit Expert, que l'any passat es va celebrar la primera edició amb un èxit de participació rotund.

Aquest curs té com a objectiu donar una formació a l'enòleg/enòloga per què conegui els aspectes processals i administratius per poder actuar com a perit judicial realitzant informes pericials en els procediments judicials.

Dates: dies 11 i 12 de desembre, de 16 a 19 hores

Durada: 6 hores

Nombre de places: entre 10-20 persones (mínim 12 persones). En el cas de no assolir el nombre mínim de persones el curs no es realitzarà.

Modalitat: presencial

Lloc: sala d'actes del Centre Àgora, Vilafranca del Penedès Barcelona

Preu i forma de pagament: 150 € + IVA, el preu pot variar segons el nombre d'assistents. Es confirmarà un cop tancat el llistat d'inscripcions. En el moment que formalitzeu la inscripció autoritzeu que se us carregui l'import a satisfer facilitant domiciliació bancària IBAN.

Els interessats en participar podeu enviar un correu electrònic a ace@enolegs.cat La data límit per fer-ho és el 20 de novembre de 2019.

Aquells associats/col·legiats que realitzin el curs tindran el dret d'inscriure's com a professional extern a la llista oficial, sota el paraigua del CEEC, de perits judicials en temes enològics de Catalunya.

Al final de la formació s'atorgarà un diploma.

Contingut del curs

1. Qui pot ser pèrit.

2. Requisits i obligacions del pèrit. Especialització. Declaració de competència.

3. Tipus de peritatge: de part, asseguradores, gabinets pericials, despatx d'advocats, tribunals. En altres països. Importació/exportació. Contra les Administracions. Contrast d'informes.

  • Acceptació del peritatge.
  • Pòlisses d'assegurança. Àmbit, cobertures, costos, primes, etc.

4.- Presa de dades: Documentació, mostres, anàlisis, altres informes, legislació aplicable.

  • Coneixement dels processos i/o les matèries a peritar: Vins, mataries seques, maquinaria,serveis auxiliars, etc. Exemples pràctics.
  • Mètodes de mostreig. MIL STD 105 E. Pràctiques.
  • Participació en Anàlisis contradictòries i diriments. Mètodes, laboratoris.

5.- Visita a les instal·lacions del client o de la adversa. Actuacions. Presencia dels responsables,documents i registres a demanar. Fotografies, dades contables, verificació d'estocs,verificació de danys, presa de mostres, verificacions diverses (instal·lacions). Normes de seguretat. Presencia d'altres pèrits, d'advocats i/o de cossos policials. Aspectes legals. Quan les coses es posen malament.

6.- Responsabilitats de tercers. Unió i mescla. Transports i manipulacions, Estudi de casos diversos.

7.- Redacció del informe: part expositiva, part demostrativa, conclusions, propostes de salvament.

8.- Participació en judicis. Documentació, preparació, declaració.

9.- Honoraris professionals.

Expert: impartit per Ramon Viader, Farmacèutic, Assessor Vitivinícola i Perit Expert especialitzat en peritatges, dictàmens e informes pericials judicials relacionats amb el sector vitivinícola.

Organitza: Associació Catalana d'Enòlegs/Col-legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation