Premi del Talent Femení en Vinicultura per Montserrat Mascaró associada i col·legiada de l’ACE-CEEC

Divendres passat, 4 d'octubre, es va celebrar la quarta edició dels premis de l'associació Talent Femení al Clos la Plana, a Sant Pere de Ribes. La finalitat d'aquests guardons és reconèixer la trajectòria laboral i empresarial de dones de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia sobretot, comarques en què es centra l'activitat d'aquest col·lectiu.

En el decurs de la vetllada lliurar diversos guardons a dones amb acreditada carrera professional, cadascuna en el seu camp. En el de la Vinicultura aquest premi va recaure en Montserrat Mascaró, per la seva trajectòria com a Directora Tècnica d'Antonio Mascaró i com a gerent del grup d'empreses Mascaró. En edicions anteriors, aquest premi va recaure en dones de la comarca com Mireia Torres Maczassek, Irene Alemany i Gemma Torelló.

En aquest mateix acte, també van estar premiades dones en les categories de Trajectòria, Enginyeria, Científica, Innovació, TIC i Comunicació, Arts Escèniques, Empresa Social, Dona del món de l'Esport i, finalment, el premi d'Honor, que se li va concedir a Teresa Gimpera.

mascaró

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation