Marimar Torres rep els Castellers de Vilafranca al seu celler californià

Marimar Torres, junt amb la seva filla Cristina, ha rebut aquesta setmana els Castellers de Vilafranca al seu celler de Califòrnia.

Aquesta rebuda forma part de la gira que la colla castellera està realitzant per la costa oest d'Estats Units dins dels actes de la ‘San Francisco Catalan Week'.

Després de visitar el celler, construït el 1992 a l'estil d'una masia catalana, els Castellers de Vilafranca han realitzat una actuació memorable, descarregant un 4d8, el primer Castell humà de vuit pisos que feien a Califòrnia. També han completat una Torre de 7, un 3d7 i un ventall de cinc.

El celler Marimar Estate està situat al comtat de Sonoma, al nord de San Francisco i a 10 milles de l'Oceà Pacífic, una ubicació privilegiada per al cultiu de la vinya.

Els Castellers de Vilafranca, que han desplaçat a Califòrnia una delegació de 180 persones, compten amb el suport de la Fundació Família Torres . A més de projectes destinats a la infància, la fundació també contempla, entre les seves línies d'actuació, el desenvolupament de programes culturals amb institucions locals.

 Castellers de Vilafranca al celler Torres de Califòrnia,

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation