Fira dels patrocinadors 2019

Divendres 08/11/2019
Organitzada per el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enòlegs conjuntament amb la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili.

Davant de l'èxit de l'any passat, amb l'assistència de més de cinquanta persones entre estudiants i enòlegs, enguany es farà una nova edició de la FIRA DE PATROCINADORS, aquesta pretén acostar el sector dels proveïdors als estudiants d'enologia, de la mà dels enòlegs.

En aquesta nova trobada volem mantenir l'objectiu de l'any passat, que és aprofundir en l'intercanvi d'experiències entre estudiants, enòlegs i empreses proveïdores del sector enològic.

Les empreses proveïdores exposaran les seves opinions, recerques, novetats, etc, a tots aquells estudiants o enòlegs que els vulguin escoltar. Les xerrades aniran a càrrec dels responsables de les empreses patrocinadores: AGROVIN, AEB, LAFFORT, CAVATAP, MAGUSA, PIETEC, ERBSLÖH, MASILVA & GARZON, CUNOVESA, LALLEMAND BIO i RAVAGO CHEMICALS SPAIN i us parlaran tan d'algun nou producte tret per l'empresa o els últims avanços en I+ D, o be de les seves experiències vitals. També estaran disponibles en els seus estants per donar quanta informació calgui a tots els interessats.

D'aquesta manera la facultat, els proveïdors i els enòlegs entenen que hi pot haver un intercanvi d'informació que pot ser molt positiu per tots aquells que us hi acosteu.

No cal dir que tots els associats hi podeu assistir de manera gratuïta (prèvia inscripció).

Per tan tots els que hi vulgueu participar ja us podeu reservar el divendres 8 de novembre des de les 9h del mati fins a les 2h de la tarda a la Facultat d'Enologia.

Recordeu:

Divendres, dia 8 de novembre 2019. De 9 a 14 h.
Facultat d'Enologia, Campus Sescelades (C/ Marcel-lí Domingo, 1 – Tarragona), sala de Graus (en front de l'aula 100)

Organització i inscripcions:
Secretaria del CEEC-ACE tel 93 891 25 50 ceec@enolegs.cat ace@enolegs.cat

fira de patrocinadors 2019 cartell

PROGRAMA

8:45h Recepció de participants

9h Presentació de l'acte a càrrec del Degà de la Facultat i del CEEC, Sr. Joan Miquel Canals

9:10 Inici de les comunicacions.

BLOC I

  • Trenolin Rosé: Resposta a noves demandes del mercat, a càrrec de la Sra. Míriam Sanahuja d'ERBSLOH
  • Agrovin. De la Universitat al celler, a càrrec del Sr. Luis Cotanda consultor tècnic d' AGROVIN
  • Presentació del nou departament d'enologia de DIAM, a càrrec del Sr. Jaume Noto de DIAM
  • Enologia, un món per recórrer, a càrrec de la Sra. Eva Inglada de LAFFORT
  • SÜBR el tap micogranulat més sostenible del món, a càrrec del Sr. Josep Raventos de CAVATAP i de la Sra. Marta Arranz de VIVENTIONS
  • Eines per afrontar el canvi climàtic des del celler: gestió de l'acidesa i pH, a càrrec de la Sra. Xènia Bonet d'AEB

11h Pausa- cafè

11:20h Comunicacions

BLOC II

  • “El camino hacia la neutralidad sensorial (geosmina, octenol, guaiacol)”, a càrrec del Sr. Daniel Ruiz de MASILVA & GARZON
  • L'enginyeria al servei de l'enologia, a càrrec del Sr. German Esteban de CUNOVESA
  • Magusa, on estem i que fem, a càrrec del Sr. Josep Gual i del Sr. David Felipe Lleó de MAGUSA
  • Ravago de la química a l'enologia, a càrrec del Sr. Miquel Iribarren de RAVAGO
  • Lallemand, protecció dels vins durant la criança, a càrrec de la Sra. Meritxell Parera de LALLEMAND

13h Intercanvi d'opinions i contactes amb els proveïdors a la zona dels estants

14h Copa d'escumós i cloenda de la Fira a càrrec del degà

També podeu consultar i descarregar-vos el programa al document PDF adjunt

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation