Una trentena d’actors i actrius veremen a Jean Leon en la 12a edició de la Verema de Cine

El celler Jean Leon ha celebrat aquest dissabte, 5 d'octubre, la Verema de Cine que, des de fa 12 anys, convida a un grup d'actors i actrius catalans a passar un dia de verema al celler penedesenc.

Entre els convidats d'aquesta 12a edició, figuraven actors de renom com Miquel Fernández, Carlota Olcina, Montse Alcoverro, Peter Vives, Mercè Montalà, Cristina Brondo o Miriam Marcet.

La jornada va començar a les 10h del matí amb un esmorzar de pagès a Jean Leon. Un cop esmorzats i equipats amb barrets de palla i estisores, els convidats van anar a la vinya a collir el raïm de la varietat petit verdot i després van participar en el tradicional concurs de veremadors, on guanya l'equip que més most extreu trepitjant el raïm collit amb un temps limitat. Els guanyadors d'aquesta prova van rebre un estoig de Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva que va entregar la directora de Jean Leon, Mireia Torres.

verema de cine jean leon

Després d'embotellar i etiquetar el vi que havien trepitjat l'any anterior, es va celebrar el dinar de verema, acompanyat dels vins Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay 2016 i Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2013. Per clausurar aquesta nova edició de la Verema de Cine, tots els assistents van poder brindar amb un excepcional Jean Leon Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva de l'anyada 1988, en format de 6 litres, presentat per Mireia Torres.

La Verema de Cine de Jean Leon, que ret homenatge a la vinculació del fundador del celler, Jean Leon, amb el món del cinema en el Hollywood dels anys cinquanta i seixanta, s'ha consolidat com a una de les cites ineludibles per als actors i actrius catalans.

jean leon verema

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation