La tardor de la DO Catalunya arrenca amb novetats i la renovació de col·laboracions

L'octubre marca a la DO Catalunya l'inici del curs i ho fa renovant col·laboracions, com la del Festival Accents o el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), però també amb noves propostes audiovisuals al voltant del vi.

La Denominació d'Origen Catalunya estrena avui una nova secció que sota el nom Vins sense complexos, by Macarena” pretén posar sobre la taula tots el clixés al voltant del vi per trencar amb els tòpics. L'encarregada de presentar-los és la sommelier Macarena Muñoz, que comptarà a més amb la col·laboració de Cupatges, una de les principals revistes en llengua catalana de divulgació de la cultura del vi i gastronomia.

Macarena Muñoz es va formar com a sommelier a l'ESHOB i actualment és formadora en cava i tècnica especialitzada en vins generosos i vinagres de Montilla-Moriles. A més a més, col·labora amb els cursos i maridatges que s'imparteixen al Colmado Quilez .

LA DO Catalunya segueix apostant per la cultura

La DO Catalunya renova la seva col·laboració amb projectes culturals, com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i també amb la nova edició del Festival Accents.

El Festival Accents de pop, rock i folk, celebra la seva 6a edició del 5 d'octubre al 20 de desembre. Com a novetat d'enguany, se celebrarà un concert maridatge amb el grup Menut i el vins DO Catalunya . Serà el proper 8 de novembre cançons al Centre Cultural (Sala Àmbits) de Cambrils , on el cantautor de Móra la Nova presentarà per primer cop les seves cançons.

Col·laboracions amb l'ICEC

La Denominació d'Origen Catalunya continua promocionant els espectacles culturals amb segell català de la mà de la plataforma Catalan Arts! de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

accents

WOMEX (The World Music Expo): del 23 al 26 d'octubre una trentena d'empreses catalanes participaran a l'estand de Catalan Arts – Generalitat de Catalunya i un any més, els vins DO Catalunya acompanyaran als participants.

Fira Internacional del Llibre de Guadalajara: del 30 de novembre al 8 de desembre se celebra una nova edició de la Fira. El vins de la DO acompanyaran a més d'una trentena d'editorials per què trobin distribuïdor a Llatinoamèrica i contactes amb Federacions d'editorials internacionals, etc.

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalan Arts! , el portal de les indústries culturals catalanes, amb una important xarxa d'oficines a Europa amb seus a Berlín, Brussel·les, Londres i París, treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals per promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura. La DO Catalunya hi és present en aquestes trobades per tal d'acompanyar als agents culturals i maridar les seves propostes artístiques amb els seus vins.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation