L’ACE-CEEC assisteixen al Tast final dels Premis Vinari 2019

Ahir els vins finalistes dels premis vinari 2019 van passar l'últim examen abans que se celebri la gala dels reconeguts premis.

els tast final premis vinari 2019 3

Aquests premis que celebren celebraran aquest any la 7a edició, van dirigits a vins catalans emparats per alguna de les 12 denominacions que se superposen a Catalunya. En el jurat, format per 25 persones, entre els quals hi havia sommeliers, distribuïdors, prescriptors i enòlegs, van ocupar aquest dilluns el Celler de Rubí per tastar a cegues els vins que han superat la fase preliminar.

On van deliberar un total de 266 vins finalistes. D'aquests en sortiran els millors de Catalunya que es donaran a conèixer a l'acte de lliurament de premis, divendres dia 11 d'octubre de 2019.

els tast final premis vinari 2019

L'ACE-CEEC amb presència al Tast final

El nostre tresorer i president, van participar-hi com a membres del jurat, que per primer any ha avaluat els vins per mitjà d'un software que permet agilitzar el procés i dona més seguretat als resultats; aquest ha estat dissenyat per l'enòloga Maria Cerdà Vericat, membre de la nostra associació. Cal assenyalar l'elevat nivell dels vins tastats, que en el decurs de la Gala de lliurament de premis del pròxim 11 d'octubre, es faran públics els guanyadors.

els tast final premis vinari 2019 2

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation