Núm 109 1S2019

ACE 109

1r semestre 2019

El factor humà en l'avaluació sensorial

EDITORIAL

No tots els enòlegs són assassins

Jaume Estruch

DOSSIER

El factor humà en l'avaluació sensorial

Redacció

ARTICLES

SensoGraph: un mètode ràpid i senzill per a l'anàlisi sensorial

David Orden i Encarnación Fernández-Fernández

Fiabilitat dels resultats dels concursos del vi: reproductibilitat entre jurats i efecte d'ordre

Carole Honoré-Chedozeau, Bertrand Chatelet, Valérie Lempereur i Jordi Ballester

CRÒNICA

Noves tendències en l'eficiència i sostenibilitat a la vinya i el vi

Redacció

La Nit de l'Enologia 2019

Ruth Troyano

Tast de vins escumosos

INFORME

Assemblees del CEEC i l'ACE 2019

TRIBUNA

Joan Miquel Canals

NOTÍCIES

OenoBio: de les aules i laboratoris a la indústria

Actualitat CEEC

Carles Playà

Cunovesa, nou patrocinador de l'Associació Catalana d'Enòlegs

Art i vi

Jaume Gramona, nou vicepresident del CCPAE

Cap a un nou model productiu: podem ser proactius?

Pots consultar la revista íntegra, al PDF del següent enllaç.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation