AB Mauri - AB Biotek, l’empresa patrocinadora de la Nit de l’Enologia 2019, s’associa amb RavagoChemicals Spain SA

AB Mauri, fabricant de la marca internacionalment reconeguda de llevat Maurivin ™, presenta el seu acord de distribució per a Espanya i Portugal Amb RavagoChemicals Spain SA. Per distribuir els seus llevats clàssics Maurivin i una nova gamma completa de productes enològics Pinnacle.

AB Mauri, integrada en el grup AB Foods (ABEnzymes, Ohly, ABmauri, ...) amb seu al Regne Unit, és
un fabricant internacional d'enzims, llevats i els seus derivats (llevat inactiu, autolisada, paret
cel·lular, extracte de llevat) per a la indústria de la panificació, el vi i les begudes fermentades. Actualment, la firma compta amb 50 fàbriques arreu del món. La seva filial ABBiotek, fabrica i comercialitza les marques Maurivin® (llevats enològics) i Mauriferm® (activadors de fermentació), així com la nova gamma de productes enològics Pinnacle® (onze nous llevats amb rendiments extraordinaris, nutrients, derivats de llevat, enzims, bacteris).

RavagoChemicals Spain és una empresa familiar present a Espanya des de 1923 i activa en la
fabricació i distribució de productes químics orgànics i inorgànics per a diferents indústries entre
les quals hi ha l'alimentària i més en concret la vitivinícola. Compta amb més de 130 professionals i centres logístics repartits pel territori espanyol per proveir clients en 24 / 48 h.

De la mà d'AB Biotek - AB Mauri, amb qui porta col·laborant més de 8 anys en la distribució de llevats vínics i els seus derivats així com Enzims en el mercat dels EUA, RavagoChemicals Spain emprèn una nova col·laboració per a la promoció i distribució exclusiva de llevats Maurivin® i la nova gamma de llevats, Nutrients, Enzims i Tanins Pinnacle® en el mercat Espanyol i Portuguès per oferir una gamma completa de productes enològics directes de fabricant.

Completa la seva gamma de productes enològics amb alternatius de roure francès i americà Arôbois del grup TFF (François Frères - Demptos),

Podeu trobar més informació a:
www.pinnaclewineyeast.com/es/
https://wine.abbiotek.com/yeast-strains

unio colaboradors

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation