Cupó del 50% de descompte pels associats i col·legiats, en la compra de la subscripció anual a Infowine

La revista digital Infowine ofereix a tots els associats/col-legiats un cupó gratuït per valor de 30€ a utilitzar com a descompte en la compra de la subscripció anual a Infowine (d'aquesta forma el preu es redueix a la meitat: 30 € en lloc de 60 €). Com alternativa també es pot utilitzar el cupó per la compra de qualsevol producte (vídeo o article) de pagament de la revista. Si el usuari decideix no comprar la subscripció anual sinó comprar un producte de pagament, aquest estarà disponible en el seu perfil indefinidament.

La subscripció anual permet l'accés lliure a tots els vídeos i articles de pagament. Podreu consultar continguts sobre els avenços tècnics i científics més recents a nivell internacional. En aquest enllaç podeu veure alguns exemples dels continguts publicats.

El cupó és vàlid fins al 30 de novembre de 2019, tan per la compra de la subscripció anual com per la compra de qualsevol producte de pagament a Infowine.

En aquest enllaç trobareu cóm realitzar la subscripció anual a Infowine utilitzant el cupó:

Clica aquí per accedir al codi del cupó

logo infowine

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation