El Celleret, el nou espai enogastronòmic del celler Família Torres al Penedès

La cuina de mercat i els vins es combinen per evocar els paisatges de la geografia catalana en un entorn idíl·lic a peu de vinya

El celler ofereix ara al visitant una experiència 360o que uneix turisme, vi i gastronomia de proximitat

La Família Torres ha inaugurat el Jardí Restaurant El Celleret , un espai enogastronòmic elegant i acollidor, ubicat a l'emblemàtica finca Mas La Plana, al cor del Penedès. Envoltat de vinyes i amb impressionants vistes a la muntanya de Montserrat, el binomi vi i gastronomia adquireix aquí una nova dimensió, convidant el comensal a descobrir la diversitat i riquesa dels paisatges del Penedès i altres racons de la geografia catalana a través dels seus vins i plats típics de la cuina mediterrània, en un marc incomparable.

La gastronomia d'El Celleret gira entorn al vi en busca de les millors harmonies i està pensada per gaudir en companyia, amb una àmplia selecció de platets per compartir, plats de la terra inspirats en receptes tradicionals i propostes a la brasa, que elaboren els xefs Martín Ponzo, amb gairebé dues dècades d'experiència als fogons, i Sergi Millet, xef executiu i al capdavant del Restaurant Masia Mas Rabell de la Família Torres des del 2004. Es tracta d'una cuina de mercat, que combina tradició i modernes tècniques d'elaboració i que es basa en productes frescos de proximitat i de temporada per crear una proposta saludable i sostenible, feta amb delicadesa per realçar les textures i les aromes. La qualitat de la matèria primera i la traçabilitat dels ingredients són l'eix vertebrador de la proposta culinària, amb productes com el gall negre del Penedès; musclos del Delta de l'Ebre; peix de la llotja de Vilanova; tonyina Balfegó de l'Ametlla de Mar o vedella de Girona, entre d'altres.

La selecta carta de vins es compon per les més de cinquanta referències que elabora Família Torres en diferents denominacions d'origen d'Espanya, Xile i Califòrnia, totes elles disponibles a copes per gaudir de la gastronomia, de l'entorn i de la companyia. Vins estretament vinculats al territori, que ofereixen al comensal la possibilitat de descobrir la singularitat de cada regió i cada terrer en un viatge per quinze regions vitivinícoles dels tres països.

torres celler restaurant

Un acollidor espai on gaudir del vi i la gastronomia a peu de vinya

Exquisidament decorat, El Celleret està ubicat a l'antic celler de la Família Torres – d'aquí li ve el nom -, convertit fa anys en centre de visites, al mig de la vinya Mas La Plana, a Pacs del Penedès. Compta amb una sala interior amb capacitat per a 66 comensals, banyada amb llum natural a través de grans finestrals, i una terrassa a peu de vinya per a 64 persones, que ofereix vistes immillorables i un entorn idíl·lic. El jardí típicament mediterrani que envolta la terrassa, amb velles oliveres i delimitat per un petit mur de pedra seca, permet al visitant gaudir del vi a l'aire lliure en contacte amb la natura.

De la sala interior destaca la barra central, situada entre les columnes que sostenen les voltes catalanes i coronada per un original element decoratiu confeccionat amb sarments dels ceps. La versatilitat dels espais permet realitzar tastos dirigits i altres experiències que ofereix Família Torres als seus visitants, així com qualsevol tipus d'esdeveniment per a grups o empreses, amb propostes gastronòmiques i activitats a mida.

Experiència 360o: turisme, vi i gastronomia de proximitat

Amb aquest nou espai enogastronòmic, Família Torres ofereix ara als visitants la possibilitat d'arrodonir la seva visita amb una experiència complerta que uneix turisme, vi i gastronomia. Després de la visita a la vinya i al celler, els amants del vi poden gaudir també d'una excel·lent cuina local maridada amb els vins elaborats per aquesta família cellerera centenària.

El Jardí Restaurant El Celleret està obert de 9h a 18h cada dia, tant per a les persones que visiten el celler com per al públic en general, que busquen un espai idíl·lic on assaborir els vins, acompanyats d'una bona gastronomia.

JARDI RESTAURANT EL CELLERET

Finca el Maset, s/n - 08796 Pacs del Penedès (Barcelona)

Informació i reserves: elcelleret@torres.es / Tel. +34 93 817 78 81

http://www.torres.es/ca/experiencies/jardi-restaurant-el-celleret-ca

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation