L’enòleg Ramon Giró, membre de l’ACE-CEEC, l’únic penedesenc escollit membre de la Cambra de Comerç

L'enòleg Ramon Giró, va ser escollit per l'epígraf 6 de Begudes, Tabacs i Fusteria, sent així l'únic escollit del Penedès, i per tant, serà el representant del nostre Territori i del sector Vitivinícola.

El passat mes de Maig varen tenir lloc les primeres eleccions de les Cambres de Comerç de Catalunya, on empreses, cooperatives i autònoms varen poder votar mitjançant el vot electrònic, a més del vot presencial. Feia 9 anys que no s'havien convocat eleccions, i les darreres havien tingut la baixíssima participació de l'1,5 % dels possibles votants.

Les Cambres de Comerç repartides arreu de Catalunya són 13, on tots els empresaris hi estan representats. Una d'elles, de gran importància per la gran quantitat d'electors que té és la Cambra de Comerç de Barcelona, amb 430.000 empreses d'un total de 600.000 empresaris.

Hi ha un total de 60 cadires elegibles pels votants. Un grup de petits empresaris es van reunir sota la coordinació, sobretot, del Cercle Català de Negocis i de l'ANC, amb el nom 'Eines de País', per optar a ser escollits per 40 de les cadires. De les altres 20, 14 són per a empreses que han pres un compromís de pagament, i les altres 6, per les patronals Foment i Pimec.

El resultat de les eleccions va donar una majoria absoluta de 31 cadires al grup 'Eines de País' , per la qual cosa, varen ser aquests qui s'encarregaren de proposar el President, i el Consell Executiu.

L'enòleg Ramon Giró, membre de la nostra Associació ACE , i que ja va ser vicepresident en l'època de la presidència d'en Carles Playà, va ser escollit per l'epígraf 6 de Begudes, Tabacs i Fusteria, sent així, l'únic escollit del Penedès , i per tant, serà el representant del nostre Territori i del sector Vitivinícola.

Són vàries les propostes que haurà de dur endavant la Delegació de la Cambra de l'Alt
Penedès, entre les quals, participar en l'articulació de la Vegueria, activar el Viver de Cellers,
promocionar l'Enoturisme en l'àmbit de Turisme Barcelona, defensar el nostre territori com a
vitivinícola, i d'altres propostes a tenir en compte durant aquests pròxims 4 anys.

Ramon Giró Cambra coMERÇ

Imatge Cedida

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation