La DO Montsant organitza la darrera missió inversa de la temporada amb un grup de prescriptors xinesos

En aquesta ocasió, l'expedició està formada per un grup de prescriptors i alguns importadors de la Xina , que visiten la comarca per conèixer de prop els seus vins.

Ahir va arrencar la darrera missió inversa d'aquesta temporada per a la Denominació d'Origen Montsant .

Amb aquesta nova missió inversa, la DO Montsant busca establir amb la Xina una relació de continuïtat similar a la que es va iniciar el passat 2018 amb la Napa Valley Wine Academy , i gràcies a la qual la DO Montsant compta amb un grup de 6 ambaixadors als Estats Units amb coneixements específics sobre la DO i una bona base per portar a terme diferents activitats formatives que ajudin a assentar les bases per a un coneixement més exhaustiu de la DO Montsant. Ara, la DO Montsant busca aproximar-se al sector xinés de la mà d'aquests prescriptors i dotar-los dels coneixements necessaris perquè puguin ser ambaixadors de la DO Montsant al seu país.

L'agenda del grup arrenca aquest mateix vespre amb un sopar de benvinguda amb seminari i tast introductoris sobre la DO i les seves varietats més representatives: les garnatxes i carinyenes. Demà al matí el grup visitarà el VITEC, on podrà posar en pràctica els coneixements adquirits en un tast de zonificació.

A partir de la tarda i fins divendres, l'agenda es concentrarà en visitar el territori per conèixer de primera mà la diversitat paisatgística i cultural de la comarca, així com alguns dels cellers que conformen la DO Montsant per aprofundir una mica més en el seu coneixement i visió global de la DO.

DOM_masterclasss_xina

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation