Renovació de l’acord de patrocini de l’ACE-CEEC amb LAFFORT

L'empresa enològica Laffort renova un any més l'acord de patrocini amb l'Associació Catalana d'Enòlegs.

LAFFORT , creada en Bordeus en 1895, la Societat LAFFORT ha participat en les principals etapes de l'evolució de l'enologia que han seguit a Pasteur i els seus descobriments fonamentals. Els seus avenços científics l'han permès passar d'una enologia curativa essencialment basada en la química pura, a una enologia preventiva, recolzant-se en la biotecnologia.

La societat LAFFORT s'ha destacat sempre, per una fort implicació en la investigació, tant aplicada com fonamental. Orientada cap el futur, ha tingut que demostrar la importància de les seves investigacions a través de l'eficàcia i la qualitat reconeguda dels seus productes. Laffort està així en la base d'un munt de descobriments de l'enologia moderna validada per nombrosos registres i patents internacionals. Aquest dinamisme i aquesta forta implicació en la I&D són l'origen de la projecció internacional de l'empresa.

Situat a Txirrita-Maleo Biribil, 12, 20100 Errenteria, Gipuzkoa

Telèfon: (+34) 943 34 40 68 - www.laffort.com

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation