L’ACE-CEEC assisteixen a la presentació del Barcelona Wine Week

Es va explicar la nova proposta del projecte que es celebrarà per primera vegada del 3 al 5 de febrer del 2020.

Ahir es va celebrar l'Assemblea de l'Associació Vinícola Catalana, un cop finalitzada va tenir lloc una xerrada a càrrec del Sr. Antoni Valls, Director General d'Alimentària. El Sr. Valls, va explicar als assistents la nova proposta que té la fira Alimentaria pel que fa al sector del vi, de cara a l'any vinent. On se substituirà el saló INTERVIN que coincidia amb la fira Alimentaria, pel nou concepte Barcelona Wine Week . Celebrant així, la setmana del vi a Barcelona.

Aquest nou esdeveniment tindrà lloc del 3 al 5 de febrer del 2020 , i no coincidirà amb la fira Alimentaria que es durà a terme al mes de març, del mateix any. Tampoc es celebrarà a la ubicació on s'havia fet fins ara INTERVIN, ja que la fira Alimentaria es fa a la fira a Hospitalet i la BWW es farà a Montjuïc. De moment la fira està buscant la complicitat dels possibles clients, com podrien ser bodegues, i estan centrats a explicar arreu d'Espanya el nou projecte, perquè tothom el pugui conèixer. La idea és que els espais siguin estands, amb més o menys superfície i s'agrupin en D.O.

En aquesta trobada hi va assistir en Carles Playà en representació del CEEC-ACE.

Un cop acabada la xerrada es va fer un tast de vins d'Alella Vinícola , que eren els amfitrions de la trobada, a la finca Can-Jonc . Tot seguit es va fer un dinar de Treball en què van participar, juntament amb el President de l'AVC, el Sr. Valentí Roqueta, la Consellera d'empresa i coneixement Sra. Àngels Chacón, i també el nou president de la Cambra de Barcelona Sr. Joan Canadell.

presentació BWW

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation