Agraïment de la DO Penedès als vuit anys de tasca de Josep Maria Albet

L'agricultura ecològica i les subzones de la DO Penedès són alguns dels aspectes més destacats del mandat de Josep Maria Albet

El primer ple de la DO Penedès presidit per Joan Huguet ha servit per a reconèixer la tasca que el seu anterior president, Josep Maria Albet, ha realitzat en els seus 8 anys de mandat. Durant aquest període i especialment en els darrers temps, Albet ha treballat per potenciar la promoció i la comunicació dels vins de la DO Penedès i el territori on neixen.

Uns objectius que s'han treballat a partir de diverses accions per a donar a conèixer la qualitat i l'excel·lència dels vins negres, sense deixar de banda la potencialitat d'una de les varietats insígnies de la DO Penedès, com és el Xarel·lo. Albet també ha dedicat el seu mandat a treballar per a impulsar el cultiu ecològic de la vinya, fet que ha permès que a dia d'avui la DO Penedès, sigui la denominació d'origen amb més hectàrees conreades a partir d'aquesta tècnica.

La potenciació de les singularitat de les diferents zones i territoris del Penedès i la creació dels vins escumosos Clàssic Penedès, formen també part del seu llegat.

Durant el ple, el nou president, Joan Huguet, li ha fet entrega d'una rèplica de la deessa de l'agricultura Demeter, com a reconeixement de la seva trajectòria en la defensa de la DO Penedès i els seus vins.

En aquest enllaç a Nació Digital , podeu llegir la notícia original.

do penedès agraÏment

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation