MAGUSA actualitza, un any més, l’acord de patrocini amb l’ACE-CEEC

Magusa, Maquinària Vinícola SL, ha sigut una successió generacional de Maquinària Gual, empresa que es va fundar a l'any 1975.

La història de Magusa durant la seva trajectòria, és el producte d'un treball dedicat i compromès, orientat a satisfer les necessitats de tots els clients, el que li ha permès evolucionar des dels seus inicis com a fabricant de maquinària pel sector vinícola , fins el que és avui en dia, una empresa amb tres grans divisions; sector vinícola, oleícola i cerveser.

L'empresa, actualment, compta en total amb unes instal·lacions de 4.000 m2 i més de 1.000 m2 d'exposició i botiga , disposant d'un ampli estoc de maquinària vinícola, oleícola, equipaments per a cervesa i varietat d'accessoris per a les Bodegues. Equipats amb la més avançada tecnologia , permetin-nos portar a terme el procés productiu, des de el disseny de la peça fins a la seva fabricació, i adaptar cada un dels projectes a les necessitats específiques de cada client.

Situat al carrer Enologia, 3-4 del Polígon Industrial Domenys II de Vilafranca del Penedès.

Telèfon (+34) 93 892 26 98 - Fax (+34) 93 892 29 12

magusa@magusa.es / www.magusa.es

Magusa exterior

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation