Torna la Nit d’Estrelles de Família Torres per gaudir del vi en plena vinya

La vetllada uneix vi, astronomia, gastronomia i música i se celebrarà, en aquesta ocasió, en el nou espai gastronòmic del celler a la vinya

Torna la Nit d'Estrelles, una de les experiències més emblemàtiques que ofereix Família Torres al seu celler de Pacs del Penedès, per gaudir del vi en un entorn idíl·lic sota els estels. En aquesta ocasió, els amants del vi i de l'astronomia tenen l'oportunitat de viure aquesta singular experiència estiuenca els dissabtes 6 o 13 de juliol al vespre, que culminarà, com a novetat d'aquesta novena edició, amb un sopar en el nou restaurant jardí ubicat al centre de visites, un marc incomparable enmig de la vinya.

La Nit d'Estrelles s'envolta de màgia i elegància per mostrar el vi d'una manera diferent, combinant-lo amb naturalesa, astronomia, gastronomia i música. L'activitat consistirà en una distesa classe d'astronomia per experts de l'Observatori Astronòmic del Garraf durant un agradable passeig per la vinya. El moment estel·lar arribarà amb el sopar romàntic sota les estrelles en el recent inaugurat espai gastronòmic de Família Torres, amb una proposta culinària de primer nivell, basada en una cuina mediterrània actual i de proximitat, i maridada amb alguns dels millors vins d'aquest centenari celler familiar. Durant el sopar, els assistents podran gaudir de la música en directe del grup &Swing i observar els astres amb telescopi, fins a mitjanit.

En la seva novena edició, la Nit d'Estrelles de Família Torres es consolida com una de les experiències amb més acceptació, mereixedora de diferents reconeixements atorgats per organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la World Food Travel Association o els Wine Tourism Awards organitzats per la revista Drinks International.

A més de la Nit d'Estrelles, el celler de Família Torres continua oferint un ampli ventall de visites i maridatges durant l'estiu, que culminarà el mes de setembre amb originals experiències per viure la verema en primera persona i aprofundir en els coneixements de les varietats de la vinya i l'elaboració del vi.

Aquelles persones interessades en les experiències singulars de Família Torres poden realitzar la reserva a través del web http://www.torres.es/ca/experiencies/penedes o sol·licitar més informació contactant amb el departament de reserves al 938177330 oreserves@torres.es . Per a la Nit d'Estrelles, s'habilitarà també transport des de Barcelona.

Nit d'Estrelles

Dates i horaris:

06/07 a les 20:30h (en català)

13/07 a las 20:30h (en castellà)

Preu: 67€

*Imprescindible reserva prèvia a través del web www.torres.es/ca/experiencies/penedes o contactant el departament de reserves al 93 817 7330 o reserves@torres.es .

*Sortides des de Barcelona en bus a les 19:30h.

nit estrelles torres

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation