Joan Arrufí repeteix mandat al capdavant de la DO Terra Alta

Ahir al matí va tenir lloc a la seu de la Denominació d'Origen Terra Alta a Gandesa la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO .

Joan Arrufí ha estat reelegit com a president per als propers 4 anys amb 6 vots a favor davant dels 5 aconseguits per Marc Paladella i l'abstenció d'un dels membres de la nova junta.

Aquesta nova junta estarà formada pels viticultors Xavier Alanyà, Antònia Aguiló, Josep Pere Colat, Marc Paladella, Francesc Andreu Julià i Josep Vicens; i per Elias Gil com a representant de La Vinícola de Gandesa; Roger Suñé, del Celler Rialla; Josep Fuster, d'Agrícola Fuster; Núria Altés del Celler Herència Altes i Xavier Clua, de Celler Xavier Clua, a més del mateix Joan Arrufí en representació d'Altavins Viticultors.

La nova junta seguirà treballant per millorar els vins de la DO Terra Alta i la seva projecció al mercat . Les línies de treball de la DO al llarg dels darrers 4 anys han estat basades en 4 eixos fonamentals sustentats en la regulació i el control de la producció per adaptar-se a la realitat de la comarca i incrementar el valor afegir de viticultors i cellers; els estudis tècnics per aprofundir en l'autoconeixement de la DO com ara la professionalització del panell de tast; les relacions laborals per contribuir al creixement econòmic de la comarca; i la promoció per seguir posicionant la marca col·lectiva DO Terra Alta com a segell de referència i qualitat.

DO terra alta

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation