AEB Ibérica, renova un any més l’acord de patrocini de l’ACE

AEB GROUP fundada fa més de 50 anys, AEB es una empresa italiana líder en el món del sector enològic. Gràcies al know-how en l'àmbit de la biotecnologia i dels tractaments de procés disposa d'una oferta única , que compta amb més de 500 productes , específicament dissenyats per al vi, cervesa, sidra, sucs, destil·lats i la indústria agroalimentària en general.

AEB ofereix un serveix complet gràcies als laboratoris de control de qualitat que posseeix i a l'activitat d'investigació i desenvolupament que realitza. A això hem de sumar-li un serveix d'anàlisis y de assessorament personalitzat a disposició dels clients i a la col·laboració amb els millors centres de investigació i universitats.

AEB te 8 plantes de producció i 17 filials comercials , inclosa la recent incorporada AEB Shanghai , així com més de 300 col·laboradors situats en les zones vinícoles més importants del món. L'expansió del net-work comercial i la intensificació de l'I&D són la base del constant creixement del grup. AEB Ibérica SAU neix en 1988 com filial del grup a Espanya. Avui tres dècades després, ha aconseguit ser líder en el sector i la referencia indiscutible per als cellers , tècnics y enòlegs. La seva xarxa comercial, àmpliament especialitzada, desenvolupa un suport tècnic exclusiu i complert a tota la Península Ibérica i les illes. A més s'ha centralitzat a Espanya la producció de tots los coadjuvants de filtració utilitzats pel el grup a Europa, Xina i USA.

AEB Group ha adquirit recentment les societats Innotec Tecnologie Innovative Srl i Danmil A/S , empreses que ofereixen soluciones per instal·lacions d'avantguarda en el sector enològic i de begudes en lo referent a equips i cartutxos de microfiltració. Gràcies a aquestes operacions estratègiques, s'amplia la gama d'AEB, completant-la amb les instal·lacions i la tecnologia present a l'enologia i a l' àrea d'activitat d'altres begudes com: aigües minerals, softdrinks i begudes de baixa graduació alcohòlica.

Per a més informació: www.aeb-group.com

Frontale_sede_Brescia aeb

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation