Invitació a l’acte de cloenda del Màster en Begudes Fermentades

Maria José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili.

Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d'Enologia.

Es complauen a convidar-vos a l'acte de cloenda del curs acadèmic 2018-19 del Màster en Begudes Fermentades L'acte tindrà lloc el dia 6 de juny de 2019 a les 17:00 h . a la Sala de graus de la Facultat d'Enologia del Campus de Sescelades .

La conferència de l'acte de cloenda:

“Effect of dosage composition on the foamability of bottle-fermented sparkling wines ” anirà a càrrec del Dr. Matteo Marangon, professor de la Universitat de Padova

Aforament limitat.

Us agrairíem confirmació d'assistència a l'adreça de correu electrònica: deganat.enologia@urv.cat

urv logo

Facultat d'Enologia, Campus de Sescelades,

Marcel·li Domingo 1, 43007 Tarragona.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation