Joan Soler, associat de l’ACE, és reelegit com a president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages

Seguint l'ordre ARP/16/2019, de 12 de febrer, per la qual es convoquen eleccions als vocals de les comissions rectores dels consells reguladors de les denominacions d'origen protegides vitivinícoles de Catalunya, el dimecres dia 15 de maig de 2019, va tenir lloc a la seva seu social, a la Casa de la Culla, la constitució de la nova Junta Rectora del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages.

Constituïda la Mesa d'Edat per Mario Monrós i Ramon Roqueta es va procedir per part de la secretaria, Eva Farré, a llegir els noms dels membres electes de l'única llista que va concórrer a les eleccions, que com especifica la normativa es classifiquen en:

Cens A: viticultors de cooperatives i SAT on hi ha com a vocals titulars: Ramon Codina, Jesus Fonts, Jordi Crusellas i com a vocals suplents Jaume Serra, Jaume Altimira, Pere Cots Trullàs

Cens B: viticultors independents on hi ha com a vocals titulars: Mario Monrós Ciuró i Carles Playà i com a vocals suplents: Oriol Garriga i Solsona i Josep Rius.

Cens D: cellers on hi ha com a vocals titulars: Joan Soler, Joaquim Fargas, Ramon Roqueta, Josep Solergibert, Francesc Margenat i com a vocals suplents: Josep Maria Claret, Macari Pujadó, Joan Sanmartí Josep Oliveras i Anna Berenguer.

A continuació es va procedir a l'elecció de president. Per unanimitat fou aprovat Joan Soler Playà, que ja estava al capdavant del càrrec durant els darrers quatre anys.

Joan Soler, associat de l'ACE, va agrair la confiança que dipositaven en ell i el suport per tirar endavant aquest Consell Regulador, de nou; alhora va manifestar, la voluntat de seguir treballant amb tots –viticultors i cellers– amb interessos i objectius comuns a favor del vi del Bages.

El Consell Regulador de la DO Pla de Bages

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation