Entrega del 3r Premi de la Nit de l’Enologia d’ACE-CEEC a Aleix Solegibert Serra pel millor expedient del grau d’enologia

El passat 5 d'abril en l'acte de la Nit de l'Enologia 2019, el tercer premi va correspondre a una nova categoria, que vol reconèixer el currículum i l'expedient dels alumnes que es formen a la URV en el grau d'enologia.

El premi va ser entregat la setmana passada i consistia en 500 € en vi, cofinançat per GrauOnline; celler de venda i distribució de vins i licors de Girona. Una de les vinoteques més importants i més grans del món amb més de 12.000 referències i 15.000 m².

En aquesta última edició el premi va ser atorgat a Aleix Solegibert Serra de la promoció 2014-2018, i també guanyador del 18è premi Jaume Siurana de la URV amb un projecte vinculat al negoci familiar, i en el que ressalta les múltiples accions que desenvolupa l'enòleg, reafirmant la figura polivalent de l'enòleg. La família Soler Gibert, viticultors des de 1730, conreen les varietats de raïm: picapoll, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc i mandó.

Entrega del premi Aleix Solergi
logo grauonline

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation