L’ACE-CEEC renova l’acord de patrocini 2019 amb Pietec Cortiças SA

L'Associació Catalana d'Enòlegs ha renovat l'acord de patrocini amb l'empresa Pietec Cortiças SA

Ocupant una posició destacada entre les majors i millors empreses de Portugal en producció de Taps de suro, el Grup Piedade busca afirmar-se com un fet que es construeix en realitat permanent.

Del cor animat i valent dels seus fundadors, sorgeix la història. Des de1963 data en que s'inicia l'activitat, les opcions empresarials del Grup Piedade inclouen el domini de la matèria prima en origen i una fort aposta industrial, amb l'obertura de noves unitats i modernització permanent de la producció. El alineament dels recursos humans amb la visió definitiva per a l'empresa, la garantía d'elevats patrons de qualitat i la agressivitat comercial en mercats d' expansió, han sigut els pilars Fundamentals del creixement de l'organització en els mercats més exigents.

Preparant el futur que ja es avui, respon als desafiaments de la modernitat amb una forta aposta per l' innovació i desenvolupament, com a factors diferenciadors d'una oferta única en noblesa, qualitat i perfecció – el tap de suro vertader guardià del sabor únic del vi refinat o la vivacitat d'un festiu champagne.

pietec

Oferim als nostres clients una complerta gama de taps de suro, disponibles en innumerables calibres i formats, de forma que s'adaptin a les diferents ampolles i a tot tipus de vi, champagne u altres begudes.

pietec 3

Taps Naturals

Per les qualitats intrínseques del suro, hermeticitat, elasticitat i comprensibilitat, el tap de suro natural assegura una excel·lent conservació dels vins, sent addicionalment identificat pel consumidor com una senyal de qualitat.

Taps PIETEC
Productes a partir de Micro aglomerat de suro, per modelatge individual, aquest tipus de taps d' imatge uniforme es presenta en diferents diàmetres, varies mides i diferents granulometries conforme a les necessitats dels requisits dels productes als que es destina. Asseguren una solució qualitat homogènia.

Taps PIETEC K
Els taps per a vins efervescents com el champagne o el escumós, més llargs que els dels vins tranquils, estan formats per un cos de suro Micro aglomerat. L' estret control de qualitat assegura les millors condicions de resistència a les altes pressions pròpies dels vins gasificats.

Taps PIETEC XL
El PIEtec XL, patentat mundialment és un suro dissenyat per a vins efervescents com el champagne, Cava o l'escumós, innovador que agrega en un sol cos aglomerat de dos granulometries diferents en un procés de fusió únic. Uniforme i compacta, amb un alt rendiment de segellat i un major control organolèptic.

Taps PIEtec CAP / NAT CAP
En versió de suro natural o en granulometries variats, aquest taps es distingeixen per acoblar en el cap una càpsula. El Grupo Piedade respon a les exigències del mercat amb càpsules de molt variats materials, de fusta, metall, PVC o vidre, etc. de reutilització fàcil, aquests taps son ideals per a vins licorosos o begudes espirituoses.

pietec 2 c
pietec1

Distribuïdor exclusiu per a España:

DISCOSAGA, S.L.

Avda. Sarrià, 137-139 Esc. B Entlo. 2ª

08017 Barcelona

E: info@discosaga.com

T: (+34) 934146323

Piedade/Pietec Cortiças SA

Rua Padre Manuel Francisco de Sá nº 147

4505-369 Fiães – Portugal

E: Piedade.geral@piedade.com.pt

T: (+351) 227441261

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation