Agraïment al patrocinador de LA NIT DE L’ENOLOGIA, RAVAGO CHEMICALS SPAIN S.A.

Agraïment al patrocinador de la Nit de l'Enologia, Ravago Chemicals Spain SA , i en el seu nom, Albert Marsal, Director Comercial & Country Manager Iberia de Ravago Chemicals SA i a Attilio Bellachioma, Director Comercial AB Biotek – Grup AB Mauri per compartir amb els enòlegs aquesta nit tan especial i valorar la tasca de l'enòleg i del món del vi en general.

Distribució eficient directa del fabricant.

Ravago Chemicals es una empresa familiar present a Barcelona desdel 1923, activa en la fabricació i distribució de productes químics orgànics i inorgànics per a diferents industries des dels nostres logístics repartits per Ibèria.

Juntament amb AB Biotek (Grup AB Mauri-Maurivin) – Ravago és el distribuidor per US per llevats, derivats de llevats i enzims del grup AB Mauri fa més de 8 anys – iniciem una nou projecte de col.laboració per a la promoció i distribució exclusiva dels llevats Maurivin d'AB Mauri i la nova gamma de Llevats, Nutrients, Enzims y Tanins PINNACLE per a Espanya i Portugal, per poder oferir un portfolio gamma completa de solucions i productes enològics directes de fabricant..

Ravago Chemicals completa la seva gamma amb alternatius de roure francés i americà Arôbois, (grup TFF Tonnelerie François Frêres Demptos), barriques Maury et fils i diferents productes químics d'interés enològic així com innovadors carbons.

RAVAGO CHEMICALS SPAIN S.A.

Venezuela 103 4ºF 08019 Barcelona Spain

www.ravagochemicals.com

T. + 34 932087138 M. +34 696402108

Logo Patrocinador NIT D'ENOLOGIA
0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation