Alta presència del Cava a la Fira Nacional del Vi (FENAVIN)

L'Institut del Cava ha participat, de nou, a la Fira Nacional del Vi (FENAVIN). Durant els dies 7, 8 i 9 de maig a Ciudad Real. On la patronal del Cava ha coordinat l'Illa del Cava, un estand propi amb 18 cellers destacats.

Aquests dies ha tingut lloc FENAVIN, la fira de referència del món del vi a Espanya. Situada a Ciudad Real, FENAVIN està especialitzada en el negoci exterior i en la projecció internacional de l'oferta vinícola. En tan sols tres dies, concentra a més de 13.000 compradors nacionals i 4.000 internacionals procedents de 90 països.

Amb l'objectiu d'afavorir el negoci, l'Institut del Cava ha tornat a reunir aquest any un gran nombre de cellers elaboradors de Cava per a participar a FENAVIN. La patronal del Cava, amb seu a Sant Sadurní d'Anoia, busca donar suport a la internacionalització dels cellers elaboradors de Cava i tenir presència agrupada en les principals fires de referència del sector.

Els cellers que han participat aquest any a l'Illa del Cava són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Blancher, Cellers Ca N'estella, Cellers Roura, Castell de Sant Antoni, Giró Ribot, Maria Casanovas, Mascaró, Mestres, Miquel Pons, Monastell, Olivé Batllori, Oriol Rossell, Parató, Ramon Canals, O més o fan tres, Vins El Cep.

A més, molts altres cellers elaboradors de cava han participat a FENAVIN amb estand propi, donant àmplia visibilitat al cava en aquesta fira de referència del món del vi.

fenavin

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation